onderwijs.jpg
Afvalscheiding in kartonnen afvalbak

Afvalbakken van Afvalbox voor het onderwijs.

 

Op scholen wordt aan veel meer gewerkt dan alleen kennis bijbrengen. Er wordt niet alleen onderwijs gegeven maar ook een bijdrage geleverd aan de opvoeding. Met de afvalbakken van Afvalbox willen we u daar graag een handje bij helpen. Wilt u leerlingen op een leuke en makkelijke manier kennis laten maken met afval scheiden?

 

Laat de kinderen bijvoorbeeld tijdens de handarbeidles de afvalbakken decoreren, om ze er op deze manier spelenderwijze bij te betrekken. Wat is er mooier dan je afval te scheiden in een door jezelf gedecoreerde afvalbak!

 

Afvalbox wordt o.a. ingezet bij "maak je school afvalvrij" een project van RAD HW B.V. Professor Lamoraal onderzoekt samen met kinderen van basisscholen in de Hoeksche Waard hoe het komt dat er zo veel afval is en wat we er in de toekomst aan kunnen doen. Dat doen we door anders naar afval te kijken en te denken in cirkels. De school gaat tevens de uitdaging aan om het afval te verminderen zodat de school na een jaar afvalvrij is! meer info op www.afvalredders.nl

Ook in het middelbaar tot universitair onderwijs worden de afvalbakken van Afvalbox veelvuldig ingezet.

 

Proberen?

Bent u enthousiast en overweegt u om de afvalbakken van Afvalbox in te zetten bij afvalscheiding en het verduurzamen van uw onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op.