Afvalbakken van Afvalbox voor het onderwijs.

 

Op scholen wordt aan veel meer gewerkt dan alleen kennis bijbrengen. Er wordt niet alleen onderwijs gegeven maar ook een bijdrage geleverd aan de opvoeding. Met de afvalbakken van Afvalbox willen we u daar graag een handje bij helpen. Wilt u leerlingen op een leuke en makkelijke manier kennis laten maken met afval scheiden?

 

Laat de kinderen bijvoorbeeld tijdens de handarbeidles de afvalbakken decoreren, om ze er op deze manier spelenderwijze bij te betrekken. Wat is er mooier dan je afval te scheiden in een door jezelf gedecoreerde afvalbak! Plaats deze afvalbakken als stand-alone of als afvalstraatje in de klassen, gangen of in een openbare ruimte, zoals de kantine of aula. Jonge kinderen op basisscholen leren zo spelenderwijs afval scheiden. Ook op middelbaar en hoger onderwijs kunt u het scheiden van afval promoten met deze straatjes, door ze op drukbezochte plekken te plaatsen. Zo stimuleert u jong en oud actief bezig te zijn met afvalscheiding en het bewust worden van het milieu, met uitzicht op een duurzame toekomst. Lees hier de ervaringen van onderwijsinstellingen die al overgestapt zijn op de Afvalbox, onze ambassadeurs.

 

Proberen?

Bent u enthousiast en overweegt u om de afvalbakken van Afvalbox in te zetten bij afvalscheiding en het verduurzamen van uw onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op.

© De site, het ontwerp van Afvalbox en de naam Afvalbox zijn auteursrechtelijk beschermd. Algemene voorwaarden en privacybeleid.

  • Instagram Social Icon
  • c-facebook
  • YouTube Social  Icon
  • https://www.pinterest.co.uk/corriegr
  • Twitter Classic