bedrijven.jpg
Afvalbox_6818.jpg

Afvalbakken van Afvalbox voor bedrijven & instellingen
 

Een fijne werkplek begint bij een goede werkomgeving, en dat is precies waar Afvalbox aan bij wil dragen. U kunt met de afvalbakken van Afvalbox eenvoudig en gericht afval scheiden binnen uw bedrijf of instelling. Met de inzet van onze afvalbakken levert uw bedrijf een belangrijke bijdrage aan zowel een beter milieu als een duurzame werksfeer.

 

Plaats meerdere afvalbakken op een centrale plaats in het bedrijf, zodat u een afvalstraatje creëert. Dit afvalstraatje kan prullenbakken onder de bureaus vervangen, waardoor werknemers naar het straatje lopen met hun afval. Uw werknemers worden hierdoor bewuster van afvalscheiding en maken méér stappen op een werkdag.

 

Op deze manier dragen de afvalbakken van Afvalbox niet alleen bij aan een beter leefmilieu, maar ook aan het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers. U bespaart bovendien kosten op het legen van vele prullenbakken. Lees de ervaringen van bedrijven die al overgestapt zijn op de Afvalbox, onze ambassadeurs.

 

Proberen?

Bent u enthousiast en overweegt u om de afvalbakken van Afvalbox in te zetten bij afvalscheiding en het verduurzamen van uw bedrijf of instelling? Neem dan contact met ons op.