top of page
Afvalbox karton voor bedrijven

Bedrijven & instellingen

Kartonnen afvalbakken van Afvalbox voor bedrijven & instellingen

Afvalbox van karton

Een fijne werkplek begint bij een goede werkomgeving, en dat is precies waar Afvalbox aan bij wil dragen. U kunt met de afvalbakken van Afvalbox eenvoudig en gericht afval scheiden binnen uw bedrijf of instelling. Met de inzet van onze afvalbakken levert u een belangrijke bijdrage aan zowel een beter milieu als een duurzame werksfeer.

 

Plaats meerdere afvalbakken op een centrale plaats binnen uw organisatie, zodat u een afvalstraatje creëert. Dit afvalstraatje kan prullenbakken onder de bureaus vervangen, waardoor uw medewerkers naar het afvalstraatje lopen met hun afval. Uw medewerkers worden hierdoor bewuster van afvalscheiding en maken méér stappen op een werkdag.

 

Op deze manier dragen de afvalbakken van Afvalbox niet alleen bij aan een beter leefmilieu, maar ook aan het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers. U bespaart bovendien kosten op het legen van vele prullenbakken. Lees de ervaringen van bedrijven die al overgestapt zijn op de Afvalbox, onze ambassadeurs.

 

Proberen?

Bent u enthousiast en overweegt u om de afvalbakken van Afvalbox in te zetten bij afvalscheiding en het verduurzamen van uw bedrijf of instelling? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave

bottom of page